Nye studenter ved materialteknologi, velkommen!

Vi i De Høylegerte ser frem til å møte dere over helga! Ukene fremover er travle dager, med både skolearbeid og festligheter i regi av fadderuken har dere mye å se frem til! Våre representanter Henrik og Maya fra materialteknologi står klare til å ta imot dere med åpne armer på tirsdag når dere møter opp til skolen for første gang. De vil befinne seg i samme område som bergstudentene (geoteknikk og petroleumsfag), og vil geleide dere videre gjennom dagen. Vi i De Høylegerte ønsker dere Lykke til med skolestarten!

NB!
På nettsiden til Bergstuderendes Forening under «Ny-student» finner dere informasjon om fadderuken og andre ting dere skulle trenge i starten av studielivet. På nettsiden kan du også lese om hva annet linjeforeningen tilbyr av ting å engasjere seg i som kor, korps og diverse komiteer.