Ny student; FAQ

NY STUDENT, HVA GJØR JEG?

Første dag på Gløshaugen? Fortvil ikke! Her finner du svar på det meste!

FAQ:

Hvor skal jeg møte opp første dag/immatrikulering i NTNU?

Immatrikuleringen  er obligatorisk å møte på, der man registrerer sin plass på universitetet. Det vil bli sendt ut en mail fra institutetet, til de ferske studentene om hvor immatrikuleringen vil foregå.

For navigering er det anbefalt å bruke en app kalt Mazemap. Der kan du søke opp de aller fleste steder og rom på universitetet. Bruk gjerne litt tid på appen før oppmøtedagen, så du er sikker på hvor du må gå for å møte.

Mesteparten av informasjonen du vil trenge videre, vil du få etter immatrikuleringen.

Hvor holder materialteknologi til? 

  • Vi holder til i Alfred Getz’ vei 2. Gå inn døra og opp en etasje, så finner du de fleste av oss der. Der vil det være mer folkelig først etter studiestart.

Hva er fadderperioden?

  • Det er de 2 første ukene av studenttilværelsen i Trondheim. Det er lagt opp et program med forskjellige sosiale aktiviteter man kan henge seg på. I løpet av disse 2 ukene får man en litt innsikt i studiet sitt gjennom sine faddere, og man blir fort kjent med sine nye medstudenter. Fadderne blir du kjent med etter immatrikuleringen, da ferden videre for dagen og uken vil ble veiledet av dem. De vil også gi deg kritisk viktig informasjon når det kommer til hva du må gjøre de 2 første ukene, som blandt annet teknostart.

NB! Mange gode vennskap og historier skapes de to første ukene, utnytt dem!

  • Les mer om fadderukene under fanen kalt Fadderuka.