Om oss

Lite miljø, store hjerter

Materialteknologi er et lite studie, som vil si at man får et veldig tett miljø. Vi holder også til litt adskilt fra resten av campus i et bygg midt på Gløshaugen campus, som vil si at det bare er sine egne man møter på lesesalen, som fører til et trygt og varmt studiemiljø.

Masse morsomt å finne på utenom studier óg

Det som gjør Trondheim til Norges beste studieby er i hovedsak miljøet her i byen, og mye av det skyldes frivilligheten. Det er en rekke verv og aktiviteter man kan melde seg på, og det er viktig å se på hva som finnes i starten siden mesteparten av fristene for påmelding er i slutten av August.

Viktige folk å huske på


Jeg kan blant annet bistå med veiledning knyttet til opptak, innpassing, utdanningsplan, vitnemål, utvekslingsmuligheter, studiemiljø, trivsel, motivasjon, sykdom, permisjon, psykososiale spørsmål, karriere og annet du måtte lure på som ny student, underveis i eller mot slutten av studiet.

Andreas Fjeldstad

StudieVeilederen til MTMT


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Pretium quam vulputate dignissim suspendisse in est ante in. Non enim praesent elementum facilisis leo vel fringilla est. Placerat vestibulum lectus mauris ultrices eros in cursus.

Live Nordbø

Institutts-tillitsvalgte for materialteknologi